HALLITUKSEN KOKOUKSET

Syksyn aikana seuraavasti

* 18 pv joulukuuta

Kevään 2018 aikana seuraavasti:

* 29.pv tammikuuta
* 26.pv helmikuuta
* 19.pv maaliskuuta
* 23.pv huhtikuuta
* 21.pv toukokuuta
* 18.pv kesäkuuta (tarvittaessa)

Hallituksen käsiteltäväksi tulevat asiat tulee toimittaa kirjallisesti, allekirjoitettuina (ei sähköpostitse) ja ne tulee olla 2 viikkoa ennen kokousta sihteerillä.

___________________________________________________________________________________________________________

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2018
Pidetään Lahdessä maanantaina 23.4.2017 ja kokouksean asialistalle tulevien asioiden tulee olla rotujärjestölla viimeistään 5.3.2018 mennessä.

28.11.2017
SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS
Pidettiin 20.11.2017 Lahdessa

Kooste

Kokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtaja valittiin jatkamaan Marjo Haaka sekä tehtävissään jatkamaan myös sihteeri/jäsensihteeri Mari Jänisniemi-Honkala ja rahastonhoitaja Lea Iivonen.

ROTUJÄRJESTÖN JÄSENMAKSU VUODELLE 2018

Jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä 20 euroa ja jäsenyhdistykseltä 2 euroa / yhdistyksen jäsen.

Rotujärjestön säännöt, 5. Jäsenmaksu "Jäsenyhdistykset suorittavat jäsenmaksun edellisen vuoden viimeisen päivän mukaisen jäsenmääränsä perusteella".

Jäsenmaksun eräpäivä on 31.3.2018 ja siitä lähetetään varsinaisille jäsenille ja jäsenyhdistyksien VIIMEISTÄÄN MAALISKUUN AIKANA.

23.11.2017
ROTUJÄRJESTÖN ALAINEN UUSI ROTU - pieni amerikanpaimenkoira (Miniature American Shepherd)
Kennelliiton hallitus on hyväksynyt rodun kokouksessaan 15.6.2017. Rotu sijoitetaan FCI-ryhmään 1, se on AKC:n tunnustama ja rotumääritelmä perustuu AKC:n rotumääritelmään.

TOIMINTAMÄÄRÄRAHAT VUONNA 2018

Toimintamääräraha-anomukset vuodelta 2018 tulee jättää rotujärjestölle viimeistään lokakuun loppuun mennessä.

Vuonna 2017 toimintamäärärahaa anoivat neljä yhdistystä yhteensä 1457 euroa ja toimintarahaa myönnettiin kaikille hakeneille yhteensä 629 euroa.

YHDISTYSPÄIVÄ
Rotujärjestö järjestää alaisiensa rotujen yhdistyksille yhdistyspäivän lauantaina 27.1.2018 Jokelassa.
- ohjelmassa Kennelliiton jalostusstrategia ja jalostuksentavoiteohjemat / kennelliiton jallostustieteellisentoimikunnan puheenjohtaja Maaret Tapio
- ajankohtaista ja käytännön asioita yhdistys/rotujärjestö/Kennelliitto
Yhdistyksistä päivää on osallistuttava vähintään yksi henkilö, mielellään kaksi ja useampikin on tervetullut. Myös uusien toimihenkiöiden osallistuminen olisi toivottavaa. Päivä on veloitukseton ja sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit. Päivä alkaa aamusta ja sen on suunniteltu päättyvän iltapäiväkahvien jälkeeen, milloin mahdollisuus vapaaseen keskusteluun.

18.5.2017
SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS
Pidettiin 24.4.2017 Lahdessa

Kooste

6.4.2017
JÄSENKOKOUKSIEN KOOLLEKUTSUMINEN
Jatkossa rotujärjestön sääntömääräiset kokoukset kutsutaan koollee sähköpostitse.
-
Yhdistyksille kokouskutsu lähtee sihteerin sähköpostiin tai yhdistyksen itsensä ilmoittamaan muuhun sähköpostiin

Varsinaisten henkilöjäsenten pyydetään toimittamaan sähköpostiosoitteensa sihteerille, mari.janisniemi (at) lumikuono.com

ROTUJÄRJESTÖN VERKKOTIEDOTE
- toimitetaan yhdistyksen sihteerin sähköpostiin tai yhdistyksen itsensä ilmoittamaan muuhun sähköpostiin
- on lisäksi löydettävissä rotujärjestön nettisivuilta
- jatkossa tieto uuden tiedotteen ilmestymisestä toimitetaan sähköpostilla myös varsinaisille henkilöjäsenille, heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen

30.3.2017
UUSI JÄSENYHDISTYS
Rotujärjestön alaiseksi jäsenyhdistykseksi on hyväksytty Suomen Volpino Italiano ry ja se rotujärjestön alaisuudessa edustaa rotua, volpino italiano.

9.2.2017
UUSI JÄSENYHDISTYS
Rotujärjestön alaiseksi jäsenyhdistykseksi on hyväksytty Suomen Koreankoirat ry ja se rotujärjestön alaisuudessa edustaa rotua, koren jindo dog.

9.2.2017
ROTUJÄRJESTÖN JÄSENMAKSU

Jäsenmaksu vuodelle 2017 on varsinaiselta jäseneltä 20 euroa ja jäsenyhdistykseltä 2 euroa / yhdistyksen jäsen.

Jäsenmaksun eräpäivä on 31.3.2016 ja siitä lähetetään varsinaisille jäsenille ja jäsenyhdistyksien VIIMEISTÄÄN MAALISKUUN AIKANA.

3.10.2016
RAHASTONHOITAJAN UUSI SÄHKÖPOSTI on ssky.rahastonhoitaja (at) gmail.com

11.12.2015
ROTUJÄRJESTÖN SIHTEERI - TAVOITETTAVUUS